Kosmetiske behandlinger 


Teosyal


TEOSYAL er en av markedets mest brukte hyaluronsyre filler og foretrekkes av plastikkirurger leger og kosmetiske sykepleiere . 
Med nærmere 10.000.000 behandlinger utført, kan du som kunde alltid være trygg når du velger TEOSYAL. 
TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. 
Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år. 
 TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren vi fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner. Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks. 
TEOSYAL® produseres i Sveits med råmaterialer og ingredienser av høy kvalitet. Produktene er basert på hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse, og produseres ved hjelp av verdens mest avanserte teknologi.

  


Redensity I tilbyr siste teknologi med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du en generell god hudforbedring, på høyt medisinsk nivå.

TEOSYAL ​Redensity I gir revatalisering av huden, nytt liv i huden, spenst glød og vitalitet. Best effekt oppnås med en kur på tre behandlinger med tre ukers mellomrom. Anbefales kur x2 per år. Behandlinger består av mange små injeksjoner i ansiktet, nakke, dekolletasje eller hender. Du kan gå tilbake til dine normale aktiviteter rett etter behandlingen, men det tar 1-4 dager at stikkene skal forsvinne.